به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سیفی مازندرانی در دیدار حجتالاسلام سید علیرضا رضوی رئیس مجلس علمای شیعه اروپا بر لزوم توجه به مسائل سیاسی و فرهنگی برای تبلیغ در عرصه بین الملل و کشورهای غرب و اهمیت رعایت اصول تقیه و رعایت مسائل اخلاقی و رفتاری در برخورد با آداب و رسوم مختلف مردم و مراکز علمی دنیا تاکید کرد.
وی مبلغین و روحانیون را به رعایت مسائل اخلاقی و دینی و برخورداری از آداب اصیل اسلامی دینی مواجه با جوامع غرب توجه داد و بیان داشت: برای تاثیرگذاری بیشتر و بهتر لازم است به مسائل فوق توجه بیشتر و باید از هرگونه مسائل و رفتاری که موجب تحقیر دیگران شود، پرهیز کرد.
آیتالله سیفی مازندرانی بر اهمیت استفاده از کتب عقاید شیعه برای ترویج معارف اهل بیت (علیهمالسلام) در غرب تأکید کرد و در ادامه به روایت « فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» اشاره کرد و بیان داشت: تلاش کنید محاسن و زیبایی های کلام اهل بیت(ع) را برای دیگران بیان کنید یعنی اسلام را از دیدگاه اهل بیت(ع) عرضه کنید و این مسئولیت شماست که این معارف را به درستی منتقل کنید.
جوامع غرب آماده شنیدن مبانی اصیل دینی و اسلام می باشند
در ادامه حجتالاسلام سید علیرضا رضوی رئیس مجلس علمای شیعه اروپا به مسائل مختلفی از جمله وضعیت مسلمانان در اروپا، چالشها و فرصتهای تبلیغ دین اسلام در غرب و اهمیت حفظ اصول عقیدتی و اعتقادی پرداخت.
وی ضمن تشریح وضعیت مسلمانان و بویژه شیعیان در انگلستان گفت: بر این باوریم که تعداد مسلمانان در این کشور بین ۷ تا ۸ میلیون نفر است و حدود یک میلیون نفر از این جمعیت شیعه هستند. بیشتر مسلمانان از کشورهای عراق، ایران، پاکستان و افغانستان هستند. جمعیت شیعیان به ویژه در ایام مذهبی مانند اربعین در لندن حضور پررنگی دارند و تا ۳۰ هزار نفر در راهپیماییها شرکت میکنند.
رئیس مجلس علمای اروپا بر لزوم رعایت ملاحظات تبلیغ در غرب تأکید کرد و افزود: در لندن باید با دقت و احتیاط عمل کنیم تا تاثیر مثبت بر مردم بگذاریم. مسائل را با توجه به فرهنگ و شرایط غربی بیان کنیم و بالطبع شرایط تبلیغ در آنجا با ایران خیلی فرق دارد.
این مبلغ دینی با اشاره به وضعیت اسفبار عقاید دینی در غرب گفت: اکثر مردم در اروپا بیدین هستند و بسیاری حتی خدا یا حضرت مسیح را قبول ندارند. فقدان منابع ناب عقاید شیعه در آنجا مشهود است. بسیاری از افراد در انگلستان آماده شنیدن مباحث جدید هستند و این فرصتی برای نشر معارف اهل بیت (علیهمالسلام) است.
انتهای پیام
نظر شما